Volem ser la teva guia i facilitador en aquest moment perquè coneixem molt bé aquest camí.

Arribat el moment podràs optar entre l’enterrament, la incineració o el trasllat del teu ser estimat.

Qualsevol decisió sobre aquest tema és contemplada i et facilitarem els tràmits corresponents de vetlla, trasllat a l’Església i l’acompanyament professional en la teva presa de decisions com la gestió i selecció d’arques, urnes, reliquiaris, etc.

SERVEIS POMPAS FÚNEBRES IBIZA

ESQUELAS, PRENSA, RADIO

EQUIP HUMÀ

Trenta experts en la Cerimònia de l’Adéu estan acompanyant-te durant el comiat. Un equip sòlid que sosté tot el procés perquè tu i els teus familiars visqueu cada pas amb la major tranquil·litat. Volem que us sentiu abrigallats i ajudar-vos a acomiadar als vostres éssers estimats amb el cor ple de confiança.

ESQUELAS, PRENSA, RADIO

COMUNICACIÓ

Comunicar el missatge de l’adéu, és acceptar que va arribar el moment i tractar de manera impecable cada paraula. Ajudem a comunicar amb delicadesa de la forma que tu i la teva família decidiu. A través de qualsevol mitjà: web, premsa, ràdio, Whatsapp o el nostre servei gratuït de condolences.

En Pompas Fúnebres Ibiza hem posat la tecnologia al servei dels nostres clients perquè, d’una banda, puguin consultar les esqueles dels últims morts, així com enviar un condol online perquè ningú es quedi sense la possibilitat de donar un missatge d’ànim, suport, record o consideració als familiars del mort davant la impossibilitat de desplaçar-se fins al tanatori o l’església per motius de diferent naturalesa.

Comunicar el missatge de l’adéu, és acceptar que va arribar el moment i tractar de manera impecable cada paraula. Ajudem a comunicar amb delicadesa de la forma que tu i la teva família decidiu en el Diari d’Eivissa.

Sistema automatitzat que ofereix als familiars dels morts la possibilitat d’aportar el seu granet de sorra des de qualsevol part del món a través de l’aplicació Viu Record, que facilita l’enviament de condolences i fotografies per a realitzar un homenatge en la vetlla.

ENVIAR CONDOLENCES ONLINE

ARRANJAMENTS FLORALS

Les flors estan plenes de missatges i sentiments. Acomiadar al teu ser estimat amb un bonic agraïment floral és un acte de respecte, afecte i homenatge. Cuidem cada detall, per això ens ocupem que la teva elecció estigui present durant tota la cerimònia.

COMPRAR FLORS ONLINE

ESQUELAS, PRENSA, RADIO

VETLLA

Oferim un espai de record, un lloc íntim per a reunir-te amb els éssers estimats i dir adéu a través d’un homenatge a la persona que ens deixa. Poder sentir-te abrigallat pels teus en la tranquil·litat de la sala vetlla, amb un ambient càlid reservat per al comiat. L’experiència del nostre equip a la teva disposició.

T’ajudem a crear un homenatge a través dels records, posem a la teva disposició una finestra de memòries durant la vetlla. Els éssers estimats des de qualsevol lloc del món, podran acompanyar-te de manera interactiva i visual, els records ens ajuden a passar aquest procés. En finalitzar podràs emportar-te el recopilatori a casa.

Els queviures reconforten l’estat emocional que aflora durant el comiat. És al seu torn una manera d’agraïment i hospitalitat cap als quals en aquests moments estan al teu costat.

ESQUELAS, PRENSA, RADIO

ESQUELAS, PRENSA, RADIO

CERIMÒNIA

El moment de la trobada familiar i oració al teu ser estimat. L’elecció del lloc on s’acomiada i s’honra l’ànima i l’esperit. T’acompanyem en l’organització, la presa de decisions i preferències, gestionant i respectant els temps necessaris per a la teva tranquil·litat. Respectar el moment de l’adéu és el més important.

La música traspassa els sentits, acaricia les emocions i arriba fins a l’ànima. Oficiar la cerimònia compartint un servei musical amb tots els presents farà que l’ambient sigui més harmoniós i reconfortant. Totes les famílies que opten per aquest servei agraeixen i valoren l’adéu amb més pau.

Posem a la seva disposició vehicles extres d’acompanyament perquè no hagin de preocupar-se de conduir en aquest procés de comiat i homenatge. Subjecte a disponibilitat.

ESQUELAS, PRENSA, RADIO

COMIAT

El moment en el qual comprenem que ha arribat l’hora és important estar acompanyats per persones que reconfortin. Podràs realitzar el comiat del teu ser estimat per la via d’inhumació o cremació. Un moment per a deixar al cor descansar en pau. “El camí és un fins a sempre.”

Us acompanyem durant tot el procés de comiat al nostre ser estimat, amb respecte i sensibilitat. Posant-nos al seu servei, des de la nostra experiència i confiança en l’últim adéu. Ens prenem amb el cor aquesta labor per a la tranquil·litat més gran de les famílies.

El comiat que la majoria de famílies prefereixen pel seu caràcter tradicional, des de Pompas Fúnebres Ibiza portem més de 3 generacions cuidant-te en el moment de l’adéu.

T’acompanyem amb tota la nostra experiència i afecte al llarg de tot el procés perquè puguis acomiadar-te amb la tranquil·litat més gran.

En els últims anys un percentatge petit de la població es decanta per l’opció d’incinerar als seus éssers estimats, des de Pompas Fúnebres Ibiza ens ocupem d’assessorar-te i acompanyar-te en qualsevol de les opcions que s’adeqüin a les teves preferències, sempre de manera integral perquè puguis dir adéu en pau.

Eivissa és un territori multicultural on conviuen persones de tot el món, per això som experts a acompanyar a les famílies de qualsevol origen i religió en el procés de trasllat. Ens fem càrrec de tot el procés fins a arribar a destinació.
Us acompanyem durant tot el procés de comiat al nostre ser estimat, amb respecte i sensibilitat. Posant-nos al seu servei, des de la nostra experiència i confiança en l’últim adéu.
Ens prenem amb el cor aquesta labor per a latranquil·litat més grossa de les famílies.

RECORDS

Els records i les paraules belles es graven com a sentiments dins del cor. El fermall d’or perquè puguis sentir l’afecte i les memòries que ens deixen els que se’n van anar, i tenir-les sempre amb tu. Una forma molt elegant de rememorar a través dels diferents records que posem a la teva disposició.

Una manera simbòlica i actual de memorar a través d’un homenatge fotogràfic. El vídeo-llibre és un bell record des d’on continuar endavant recordant els bons moments que el nostre ser estimat va deixar en vida.

El fermall d’or perquè puguis sentir l’afecte i les memòries que ens deixen els que se’n van tenir-les sempre amb tu. Els records que arriben al cor per sempre. Una forma elegant de conservar una petita part del nostre ser estimat.

ESQUELAS, PRENSA, RADIO

POST CERIMÒNIA

T’acompanyem fins al final de tot el teu procés posant a la teva disposició de professionals que van més enllà de la cerimònia. Pots comptar amb el nostre assessorament per a ajudar-te a gestionar documentació, sol·licitar ajuda psicològica i fins i tot donar-te suport amb les pertinences dels quals ens han deixat.

Després del comiat t’assessorem en l’elecció, configuració i disseny de l’espai on descansarà el teu ser estimat. Disposem d’una àmplia gamma de dissenys i formats personalitzats.

Posem a la teva disposició el servei de cendres amb vaixell per a poder dir adéu amb un bonic esdeveniment en la mar.

Posem a la teva disposició teràpies alternatives per a acompanyar-te en el dol.

ESQUELAS, PRENSA, RADIO