GRUP POMPAS FÚNEBRES IBIZA Y FORMENTERA

EXPERIÈNCIA / CONFIANÇA / TRANQUIL·LITAT

Has perdut a un ser estimat, molt afí a tu i tal vegada et trobades atordit, confós i sense saber com fer el següent pas. 

És normal el que et succeeix.

Quan s’inicia un camí tal vegada desconegut i inesperat, el millor és portar un guia expert que t’acompanyi, que t’asseguri viure l’experiència sense sobresalts, sense dificultats, permetent-te estar en el moment present, sent conscient de cada pas que dónes. Estàs en el lloc adequat.

Volem ser la teva guia i facilitador en aquest moment perquè coneixem molt bé aquest camí. Venim recorrent-ho diàriament durant més de 40 anys a les nostres illes d’Eivissa i Formentera a través de la nostra funerària Eivissa, tanatori Eivissa, funerària Formentera i tanatori Formentera, i sempre en col·laboració amb les principals companyies asseguradores com a Santa Lucia, Ocaso, etcètera.

Ara estigues tranquil, para’t un moment abans de continuar navegant en la nostra web.

Què vols sentir a partir d’aquest moment complicat per a tu?

Ahora si, es el momento de iniciar el camino de la forma adecuada. Permítenos que seamos tu guía. Ara si, és el moment d’iniciar el camí de la forma adequada. Permet-nos que siguem la teva guia. Estem a la teva disposició les 24 hores cada dia de l’any. Si en aquests moments desitges parlar amb nosaltres, no dubtis a telefonar-nos al telèfon 971392000 o envia’ns un correua administracion@pompasfunebresibiza.com

Pompas Fúnebres Ibiza.

Experiència, Confiança, Tranquil·litat, Gràcies per confiar en nosaltres

COMIAT DEL TEU SER ESTIMAT